Hoi ik ben Jessica van Bergeijk .

Ik vind het ontzettend leuk om ondernemers te ondersteunen in wat voor hoedanigheid dan ook.

Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben en na de geboorte van mijn jongste zoon hield het werken in loondienst op. Dus ik begon voor mezelf, zonder te weten wat me te wachten stond. Ik had geen klanten, had koffie-afspraken die niets opleverden en zat mijn tijd te verdoen op social media. Ik voelde me gefrustreerd. Ik was toch tot veel meer in staat!

Gelukkig kwam ik er snel achter dat ondernemen een vak apart is. Een vak dat ik nooit had geleerd. Ik besloot me te verdiepen in het aantrekken van klanten. Ik bezocht netwerkbijeenkomsten en volgde wat trainingen. En zo ontdekte ik de spelregels van het ondernemerschap. En paste ze toe wat uiteindelijk klanten opleverde, Mijn verwondering over wat ondernemerschap mogelijk kan maken in je leven is groot. Hoe bijzonder is het dat je helemaal je eigen ding creëert. Dat je er anderen mee helpt. En dat je geld kan verdienen met wat je het allerliefste doet. Maar dat niet alleen, ook je leven kan er in korte tijd compleet anders uitzien.

Voor de ene klant ben ik een Virtueel Assistent voor de ander een online officemanager. Welke titel het ook heeft; ik voel me als een vis in het water zolang ik maar bezig kan zijn met organiseren en problemen oplossen op secretarieel vlak. Ik vind het heerlijk om in de chaos weer structuur aan te brengen, rust te creëren in het hoofd. Ik ben echt een “niet lullen maar poetsen” dame. Ik stamp alle uitstekende stoeptegels voor je in de grond. Doordat ondernemers van alles tegelijk doen, kunnen ze het overzicht kwijtraken en hun focus. Hierdoor is het haast onmogelijk om wat voor project dan ook met succes af te ronden.

Bij mij ben je geen nummer: ik geloof in uitgebreide, persoonlijke aandacht. Ik wil je goed leren kennen, zodat ik mijn diensten naadloos kan integreren in jouw bedrijfsvoering en kan zorgen voor optimale ondersteuning. Deze persoonlijke aanpak maakt dat ik snel kan inspelen op veranderingen en altijd maatwerk blijf leveren.

Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik breed inzetbaar en kan ik je deskundig advies geven. Of het nu gaat om virtuele assistentie, secretariële ondersteuning, marketingondersteuning of project support:

Mijn motto is: samenwerken is groeien. Omdat ik zelf een onderneming heb, ken ik de uitdagingen van het ondernemerschap. Zo kan ik mijn eigen ervaringen gebruiken in het ondersteunen van mijn klanten.