Office manager Antwerpen

Office manager Antwerpen

Office support op maat

Van Bergeijk Office Support levert diensten op maat. U bepaalt zelf de werkzaamheden, de frequentie en de locatie. Het is voor mij geen probleem om bij op locatie als office manager in Antwerpen te werken.

Wie ben ik en wat kan ik voor u betekenen

Mijn naam is Jessica van Bergeijk en ik werk al ruim 20 jaar als officemanager in Antwerpen en Rotterdam. Ik werk op freelance basis voor kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar administratieve en secretariële ondersteuning. Daarnaast kunt u mij inschakelen voor marketing ondersteuning en sales support. Office support in de breedste zin van het woord dus.

Met mij haalt u een betrouwbare, ervaren en professionele kracht in huis. Flexibel, communicatief vaardig en met respect voor uw bedrijfscultuur en bedrijfscommunicatie. In overleg bepalen we op welke wijze ik de werkzaamheden uitvoer en wat daarin voor u belangrijk is.

Bent u op zoek naar een freelance office manager in Antwerpen? Dan kunt u terecht bij Van Bergeijk Office Support.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken. Ook als u een office manager in Rotterdam of elders zoekt of een andere vorm van ondersteuning kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-28024144.