Office manager Rotterdam

Office manager Rotterdam

Tijdelijk en flexibel

U kunt bij mij terecht voor tijdelijke vervanging van uw eigen office manager in Rotterdam of omstreken. Met mijn jarenlange ervaring vind ik snel mijn weg binnen uw bedrijf. Uiteraard met respect voor uw bedrijfsvoering en interne en uitgaande communicatie.

Ondersteuning op verschillende gebieden

Heeft u als klein bedrijf of zzp geen eigen office manager in Rotterdam in dienst maar kunt u wel op regelmatige basis extra ondersteuning gebruiken op administratief of secretarieel vlak? Ook daarmee kan ik u helpen.

U kunt mij inhuren voor bijvoorbeeld het behandelen van post en e-mails, het nabellen van offertes, het uitwerken van dictaten, verzenden van mailings of het maken van een presentatie. U bepaalt welke werkzaamheden u door mij laat uitvoeren.

Ik kan deze taken bij u op kantoor uitvoeren of op afstand als een virtual administrative assistant. Samen maken we een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden en op welke wijze dit gedaan wordt. Zo krijgt u ondersteuning op maat.

Bij Van Bergeijk Office Support kunt u terecht voor office support in de de breedste zin.
Of u nu op zoek bent naar flexibele ondersteuning of een freelance office manager in Rotterdam, bij ons bent u aan het juiste adres.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op. Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-28024144. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.