Projectondersteuning

Projectondersteuning

Wat kan een projectondersteuner voor jou betekenen?

Wat kan een projectondersteuner zoal voor jou betekenen:

  • Assisteren van de projectmanager bij het structureren van de projecten
  • Opzetten, beheren en bewaken van projectdossiers
  • Bijhouden van actiepunten en risico’s
  • Verslaglegging van bijeenkomsten
  • Correspondentie met de deelnemers
  • Plannen en organiseren van bijeenkomsten
  • Vastleggen van de planning

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk en zijn alle werkzaamheden in overleg, evenals het aantal uren dat aan het project wordt besteed. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Bij Van Bergeijk Office Support kan je terecht voor projectondersteuning.

Extra ondersteuning voor jouw projectteam

Heb je een groot project en wil jij aan jouw projectteam graag een projectondersteuner toevoegen? Iemand die het overzicht behoudt en de administratieve en secretariële kant voor haar rekening neemt en ondersteuning kan bieden? Dan ben je bij Van Bergeijk Office Support aan het juiste adres. Freelance projectondersteuning is een rendabele manier om extra mankracht en ondersteuning aan jouw projectteam toe te voegen.

Over Van Bergeijk Office Support

Van Bergeijk Office Support wordt gerund door Jessica van Bergeijk. Met al haar ervaring en op een betrokken en integere wijze, pakt zij elk project met veel enthousiasme aan. Zelf kennismaken? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden voor projectondersteuning voor jouw bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om mij in te huren voor office support of als virtual administrative assistant.