Referenties

Al jaren zijn mijn opdrachtgevers zeer tevreden over mij en de diensten die ik aanbied. Hieronder lees je hun ervaringen.

 • “Je weet pas wat je mist als het er niet is”. Deze uitspraak is wat mij betreft van toepassing op Jessica. Ik heb 2 maal het genoegen gehad om met Jessica te kunnen werken en indien mogelijk zal het daar niet bij blijven. Jessica is zeer prettig in de omgang en zij beweegt zich gemakkelijk op zowel de werkvloer als op directie niveau. Dit maakt haar een zeer waardevolle toevoeging voor elke organisatie. Haar doorzettingsvermogen, haar organisatie talent, en haar eigenschap om “zaken” te signaleren voordat deze aan de oppervlakte komen, maken van haar de onmisbare Office Manager die in geen enkele organisatie mag ontbreken.
  Martin Haneveld (Senior Project Manager, NOVEC)
 • "Jessica is een zelfstandige, gedreven en resultaatgeoriënteerde officemanager, die op zeer collegiale wijze resultaten neerzet."
  R.S. Heij (delivery director, Getronics)
 • "Gedurende een half jaar heb ik met Jessica mogen werken op het A4all project, waar ze als document controller werkte. Het A4all project kenmerkte zich als hectisch en zeer dynamisch, met perioden van hoge werkdruk. Ondanks dat dit niet de beste ingrediënten zijn voor een goede werksfeer, zorgt Jessica met haar positieve instelling voor een goede sfeer in het team. Door haar vakkundigheid en betrokkenheid kan ze bergen werk verzetten in korte tijd. Jessica was dan ook een belangrijke pijler uit het team".
  Sven Warmerdam (organisatieadviseur, Bureau de Bont)
 • "Jessica is van onschatbare waarde voor elke directeur en directie. Ze weet de zaken perfect te organiseren, voelt goed aan wat nodig is en anticipeert daarop voordat je het weet. Ze is uitermate correct met vertrouwelijke informatie. Als het echt nodig is, heeft ze haar op de tanden en neemt ze geen blad voor de mond. Haar uitstekende sociale vaardigheden en humor maken haar ook nog eens tot een heerlijk mens om mee samen te werken!"
  Mariette (managing director, KCS Marketing)
 • "Jessica heeft ons in een immens hectische periode prima uit de brand geholpen. Snel en flexibel heeft zij ons alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van office management en administratie uit handen genomen. Zodat wij ons konden focussen op de projecten van onze klanten en de toekomst van ons bedrijf."
  Martin Kok (algemeen directeur, COOKS Incorporated)
 • "Ik heb Jessica leren kennen als een prettige en vriendelijke collega, Haar sterke punt is dat je iets echt aan haar over kan laten zonder je er zorgen over te hoeven maken."
  Emiel van Rossum (brandpreventiespecialist)
 • "Ik  heb Jessica leren kennen als een vrolijke, hardwerkende vrouw met ambitie. Jessica denkt mee, staat communicatief haar mannetje, is sociaal en beschikt over een helicopter view. Ook is Jessica organisatorisch sterk en resultaat gericht."
  Cisca Stasse (initiatiefnemer, Vrouwennetwerk Drechtsteden)
 • Als starter bij een groot bedrijf werd ik overweldigd door mijn takenpakket. Natuurlijk had ik een goede basis door mijn opleiding en stages maar voelde me onzeker. Het blijkt maar weer dat theorie anders is dan de praktijk. Ik liep vooral tegen de planning op en zo ben ik bij Van Bergeijk Office Support terechtgekomen. Met de coaching van Jessica ben ik zelfverzekerder en met meer vertrouwen aan het werk. Het was heel fijn om met een ervaren iemand te kunnen praten en de problemen die ik tegen kwam op mijn werk te kunnen bespreken. Het heeft mij meer inzichten gegeven."