Virtual assistant van Bergeijk Office Support

Als je als ondernemer of zzp’er op zoek bent naar een virtual assistant, dan ben je bij van Bergeijk Office Support van harte welkom. Zo kun jij je volledig concentreren op waar je goed in bent, zonder dat je kostbare tijd hoeft te investeren in werkzaamheden die jou geen energie opleveren. Het runnen van een eigen bedrijf is leuk, maar brengt bovenal veel taken met zich mee waar je misschien vooraf niet op gerekend had.

Virtual administrative assistant

Hierbij kun je denken aan de online marketing van jouw onderneming, de kilometerregistratie voor de Belastingdienst of het uitwerken en opstellen van offertes. Hoewel noodzakelijk, passen deze taken misschien niet helemaal binnen jouw ondernemersdroom. De virtual assistant van Bergeijk Office Support helpt je daar graag bij. Daardoor kun je als ondernemer rekenen op vakkundige hulp en ondersteuning, terwijl je hiervoor geen personeel hoeft aan te nemen.

Een samenwerkingsverband met een virtual assistant biedt je daarom veel mogelijkheden. De virtual assistant van Bergeijk Office Support is flexibel inzetbaar. Dit kan al vanaf een aantal uren per week, of zelfs per maand. Natuurlijk wordt de ondersteuning geheel afgestemd op jouw wensen, en die van je bedrijf. Zo kun je als ondernemer aandacht besteden aan zaken die er echt toe doen. Je hebt de zekerheid dat overige werkzaamheden goed geregeld worden, ook als je daar geen energie en tijd aan wilt verspillen.

Waar kan een virtual assistant jou mee helpen?

Bij van Bergeijk Office Support weten we als geen ander hoeveel werkzaamheden een eigen onderneming met zich meebrengt. Door de vele verplichte taken zoals de administratie of de online marketing, ben je al snel een aantal uren per dag kwijt. Hierdoor kan je ondernemersdroom behoorlijk in het gedrang komen en kun je tevens je motivatie verliezen. Met een virtual assistant voorkom je dit.

Bij van Bergeijk Office Support nemen we je deze werkzaamheden graag uit handen. Een virtual assistant staat graag voor je klaar met secretariële ondersteuning, support tijdens projecten of het onderhouden van telefonisch klantcontact. Ook als je wat extra hulp kunt gebruiken bij het maken van presentaties, het organiseren van zakelijke bijeenkomsten of het uitwerken van dictaten staat een virtual assistant graag voor je klaar.

Door onze jarenlange ervaring in het vak weten we exact welke ondersteuning je als ondernemer nodig hebt. Hierdoor kun jij je concentreren op waar je goed in bent, en zorgen we dat de routinematige werkzaamheden tot in perfectie worden uitgevoerd en onderhouden. Zo staat niets jouw ondernemersdroom meer in de weg.