Virtual administrative assistant

Kunt u wel wat secretariële of administratieve ondersteuning gebruiken maar heeft u geen budget voor een vaste kracht en geen werkplek voor een freelancer?
Dan is een virtual administrative assistant iets voor u. Hiervoor kunt u terecht bij Van Bergeijk Office Support.

Virtual administrative assistant

 Voorbeelden van werkzaamheden

Een virtual administrative assistant ondersteunt u op afstand. Dit kan voor korte klussen zoals het maken van een powerpoint presentatie of het uitwerken van dictaten. Andere werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Agendabeheer
  • E-mail en post afhandeling
  • Het opstellen van offertes
  • Het maken van reserveringen voor zakelijke meetings
  • Uren- en kilometeradministratie
  • Het verzenden van mailings
  • Belacties

Natuurlijk is er in overleg nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt bij Van Bergeijk Office Support ook terecht wanneer u op zoek bent naar projectondersteuning op office support of freelance basis.

U bepaalt zelf het aantal uren

Alle werkzaamheden worden op afstand uitgevoerd. U bepaalt zelf voor hoeveel uur u een virtual administrative assistant wilt inschakelen en voor welke werkzaamheden. Dit kan al vanaf een paar uurtjes per maand. Hierdoor is een virtual administrative assistant al heel snel rendabel en u bent zelf minder tijd kwijt aan de administratieve handelingen.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. We zijn direct bereikbaar op telefoonnummer 06-28024144. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.