Virtueel assistent

Bedrijven overal in Nederland kunnen mij inschakelen voor virtueel assistentie.
Van Bergeijk Support is dus eigenlijk office support voor heel Nederland!

Flexibel en voordelig

Als je wel ondersteuning nodig hebt, maar geen personeel wilt aannemen, biedt een samenwerkingsverband met een virtueel assistent uitkomst. Een virtueel assistent is uiterst flexibel en je bent niet verplicht een aantal uren af te nemen. Als virtueel assistent ben ik al vanaf enkele uren per week of maand inzetbaar.

Wat maakt een virtueel assistent voordelig?

Als ondernemer bent je maandelijks uren kwijt aan routinematige werkzaamheden die jou geen geld opleveren. Daarom heeft een virtueel assistent zich snel terugverdiend: jij doet een kleine investering en kunt vervolgens al jouw kostbare tijd besteden aan je klanten en de omzet van jouw bedrijf. Een virtueel assistent is dus buitengewoon rendabel.

Virtual assistant - Van Bergeijk Office Support

Download hier gratis het E-Book!

Bent jij al toe aan een Virtueel Assistent?

Hoe zou je het vinden als jij je helemaal kon focussen op jouw klanten? Word je daar blij van? De zaken die jij leuk vindt om te doen en geen energie meer steken in zaken waar je geen energie van krijgt? Dan is een Virtueel Assistent echt iets voor jou!

Je heeft een ondernemersdroom, maar tegelijkertijd krijg je ook te maken met die vervelende stemmetjes die allerlei belemmeringen opwerpen en je vragen‘waar en hoe moet ik beginnen?’ Die kunnen je dus danig laten
twijfelen of in verwarring brengen, dat je jouw dromen of plannen uitstelt. Of nog erger: je laat jouw droom voor wat het is. Ik kan je helpen dankzij mijn jarenlange ervaring. Of het nu gaat om virtuele assistentie, secretariële ondersteuning of project support. Dit E-book is voor iedereen, die vandaag nog wil starten met een Virtueel Assistent.

Download hieronder mijn gratis E-Book.

Wat kan een virtueel assistent voor jou betekenen?

Als virtueel assistent kan ik diverse werkzaamheden van je overnemen, geheel naar jouw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan administratieve en secretariële taken als agendabeheer, de afhandeling van e-mails en post, het opstellen van offertes en ander organisatie- en regelwerk. Andere voorbeelden zijn:

  • Uitwerken van dictaten

  • Maken van reserveringen voor zakelijke meetings

  • Uren- en kilometerregistratie

  • Online Marketing

  • Maken van PowerPoint-presentaties

  • Belacties


Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Neem voor meer informatie contact met mij op.